Zbulo të panjohurën

Ia kallën duart, shitësi cigareve thotë se i ka shokë ata që e tallen, mezi e shpjegon ngjarjen

 

Shitësi i cigareve, Faton Gashi, i cili ndryshe njihet me pseudonimn Vita, është deklaruar sot për rastin ku atij iu lyen duart me dezinfektues dhe iu vu flaka.

Ai ka thënë se rastin ka ndodhur më 31 tetor të këtij viti dhe video është bërë me dëshirën e tij për të barë famë dhe se nuk ka pësuar lëndime trupore nga rasti.

Për televizionin Klan Kosova, Vita tha se ka folur edhe me Policinë, të cilëve u ka thënë se personat e përfshirë në video i ka shokë qe një kohë të gjatë dhe rri çdo ditë me të.

Ndërkohë pronari i kafenesë “Oh my Caffe”, Dardan Bunjaku, ka thënë për Klanin se është bë një keqkuptim i madh, sepse video është bërë me dëshirën e Vitës në fomë shakaje