Zbulo të panjohurën

Ideologu i VV-së fyen rëndë mediat dhe prishtinasit

Ideologu i Vetëvendosjes dhe miku i ngushtë i Albin Kurtit, filozofi Hysamedin Feraj që garon për deputet në këto zgjedhje ka fyer sonte rëndë mediat e Kosovës dhe qytetarët e Prishtinës, pas asaj çfarë i ndodhi kreut të Vetëvendosjes në Mitrovicë. Ai ka shkruar në faqen e tij në Facebook se çlirimi i veriut nisë me çlirimin e Prishtinës nga bandat serbofile, duke i trajtuar prishtinasit si serbofil. Deklarata e plotë e Hysamedin Ferajt në Facebook: Radha e gjërave: Çlirimi i Veriut nga bandat serbe nis me çlirimin e Prishtinës prej bandave serbofile. Heqja e bandave serbofile nga qeveria dhe institucionet nis me shkarkimin e tyre prej votës popullore. Në fund, media pushon ta flas shqip serbishten e Vuçiqit. E atëherë nis dhe flitet vërtet Shqip. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1326283761080722&id=100010973327929&sfnsn=mo
XMA Header Image
Radha e gjërave: Çlirimi i Veriut nga bandat serbe nis me çlirimin e Prishtinës prej bandave serbofile. Heqja e bandave serbofile nga qeveria dhe institucionet nis me shkarkimin e tyre prej votës popullore. Në fund, media pushon ta flas shqip serbishten e Vuçiqit. E atëherë nis dhe flitet vërtet Shqip.
Hysamedin Feraj