Zbulo të panjohurën

Kërset grushti në një nga lokalet e Prishtinës, disa vajza bëhen ‘llom’ mes vete

Gjatë mbrëmjes së djeshme në një lokal në Prishtinë, mediat kanë raportuar se ka ndodhur një përleshje fizike në të cilën kanë qenë të përfshira tri vajza.

Ngrehje flokësh, sharje dhe gjuajtje të gjësendeve shihen të kenë ndodhur në këtë përleshje në kryeqytet.

Ndërsa, klientët tjerë kanë reaguar duke i ndarë dy palët.