Zbulo të panjohurën

Kështu dukej ndërtesa e Kuvendit pas bombardimeve të NATO-s në vitin 1999 (VIDEO)

Më 2 mars janë bërë 22 vite nga nisja e bombardimeve të NATO-s kundër ushtrisë së Serbisë.

Në atë kohë NATO kishte bombarduar objektet ushtarake dhe të intitucioneve të Serbisë, për të ndal gjenocidin që po ushtrohej kundër popullates shqiptare në Kosovë.

Bombardimeve që zgjaten deri në qershor nuk u kishte shpëtuar as ndëtesa ku sot është vendosur Kuvendi i Kosovës, shkruan Magazina.al

Në pamje të vitit 1999, shihet ndërtesa e Kuvendit pas bombardimeve: