Zbulo të panjohurën

Kështu e festonte UÇK-ja Vitin e Ri 1998 (Foto)

Lufta në Kosovë nuk e kishte humbur shpresën as moralin për luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në natën e ndrrimit të motmoteve të vitit 1998 në fshatin Bradash të Podujevës. 

Aty, pjestarët e UÇK-së edhe pse të rraskapitur nga lufta e gjetën forcën ta festonin vitin e ri 1998, 

Cushi, Tabi, Meli, Bllondi, Paquku, Balili, Besi, Jupa, Piloti, Dani, Kastro, Lushi i cili tani është dëshmorë, Mehdia dhe Afrimi, kishin festuar natën ndrrimit të motmoteve.