Zbulo të panjohurën

Këto janë 3 komunat me më së shumti raste të infektuara me COVID-19

64 mijë e 341 raste raste të infektuara me COVID-19 janë regjistruar deri tani në Kosovë

1 mijë e 544 persona kanë vdekur si pasojë e këtij virusi.

Vetëm në 24 orët e fundit në vend janë regjistruar 246 raste të infektuara.

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti, ka publikuar sot të dhëna në lidhje me numrin e të infektuarve me COVID-19 deri tani në Kosovë.

Prishtina prinë me numrin më të madh të rasteve me gjithsej 24 mijë e 993 raste të infektuara, nga të cilat, 2 mijë e 302 janë aktive.

Pastaj Gjilani me 3 mijë e 590 raste, nga të cilat 261 aktive dhe Prizreni me 3 mijë e 97 raste të infektuar, 778 prej të cilave aktive.

Podujeva radhitet e 4’ta në vend me 3 mijë e 24 raste  të infektuara, 535 aktive, pastaj Fushë Kosova me 2 mijë e 992 raste, prej të cilave 335 aktive.