Zbulo të panjohurën

Kosova mbulohet nga bora

Në vise të caktuara të Kosovës, tashmë kanë filluar të mbulohen nga bora.


Njëjtë ka ndodhur edhe në Dragash, Prizren, Lipjan, Prishtinë, Malishevë, e në vende të tjera.

Reshjet e borës rëndom shkaktojnë vështirësi në qarkullimin rrugor, mirëpo që ministria ka njoftuar se aktualisht gjendja e rrugëve është e mirë dhe s’ka ndonjë komplikim.