Zbulo të panjohurën

Labinot Tahiri: Dy të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj kanë dalur nga koma

Këngëtari kosovar, Labinot Tahiri, ka treguar se dy personat e lënduar nga shpërthimi në Ferizaj, Fidan Gashi dhe Enver Xhokli kanë dalë nga gjendja e koma-s dhe se tashmë janë me vetëdije të plotë.

Tahiri i cili ishte angazhuar me fondacionin e tij për mbledhjen e fondeve thotë se lajmin ia kanë dhënë familjarët e të dyve.

Njoftimi i plotë:

Lajm i mirë!

E dashur diasporë dhe ju shqiptarë nga do që jeni , dhe që keni kontribur aq shumë për Fidan Gashin dhe Enver Xhoklin, po ua tregoj lajmin e mirë për gjendjen e tyre shêndetsore!

Sapo u informova nga familjet e tyre, ku këta dy shpirta janë zgjuar nga koma dhe janë me vetëdie të plotë, po ashtu po trajtohen shumë mirë.

Zoti i madh bëri edhe një mrekulli!
Uroj që edhe 4 personat e tjerë të cilët po trajtohen në Turqi, të janë shêndosh e mirë.

Vazhdojmë me misione të mdha në kujdesin 100% ndaj qytetarëve dhe vendit të shejtë Kosovë e Shqipërisë.

LABI🤝❤️🤝