Zbulo te panjohurën

Princess Event & Décor, i bën të paharrushme momentet më të bukura

Princess Event & Decor është një kompani me një objektiv të qartë, që të arrij elegancen dhe të përsosurën duke sjellë risi dhe krijime më ndryshe në industrinë e kompanive dekoruese.

Pse është më ndryshe ?!

Eshte me ndryshe sepse hapat e para të kësaj kompanie jane duke u bere nga iniciatoria e cila eshte vetem 17 vjec.

Princesha Morina ështe iniciatorja e hapave te pare te Princess Event & Decor ku se bashku me stafin e saj jane duke bere qe eventet e juaj te kalojne me lehtesi dhe me elegance deri ne detajin e fundit.

Me një staf më ndryshe dhe frymëkrijuese të inspiruara nga dekoret më revolucionare, idet botërore, klasike dhe moderne Princess Event & Decor bënë të pamunduren të realizoj jo vetëm anën vizuele por dhe koncepte dhe detaje të mahnitshme.

Kjo kompani eshte krijuese dhe ideatore e juaj po jo vetëm kaq ne jemi ata që angazhohemi të ju dhurojmë momentet më të bukura dhe evente të paharrueshme.