Zbulo të panjohurën

Larg politikës, ndryshimi i madh në pamje i Donika Kadaj-Bujupit

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Donika Kadaj Bujupi tashmë është larguar nga politika.

Por vëmendjen e madhe kohëve të fundit e ka marrë për ndryshimin që ka bërë në dukje.

Ajo siç shihet ka bërë ndryshime në stil dhe veshje ku ka marrë një pamje më rinore e më të freskët.

Pëlqimet e komplimentet në këtë pjesë kanë qenë të shumta edhe nga ndjekësit që mban në rrjetet sociale.