Zbulo të panjohurën

Lojrat e fatit te ndaluara me ligj, luhen vetem ne Skenderaj

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast të hapur që ka të bëj me organizimin e skemave piramidale në Skenderaj.

Në njoftimin e policisë thuhet:

ORGANIZIM I SKEMAVE PIRAMIDALE

Rr.Ilaz Kodra Skenderaj, 08.12.2020-17:10.Raportohet se është bastisur një lokal me dyshimin e bazuar se po zhvillohej lojëra fati, ku gjatë kontrollit janë takuar 5 dëshmitarë meshkuj kosovarë ndërsa pronari nuk është takuar. Njësiti i hetuesisë ka konfiskuar: 7 aparat për lojëra fati, dy kompjuter, tre televizor, një printer dhe 830 euro. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.