Zbulo të panjohurën

“Ma kanë hedhur fëmijën nga djepi”, rrëfim më emocionues për luftën se ky nuk keni dëgjuar asnjëherë (Video)

Ndonëse kanë kaluar më shumë se 20 vjet nga lufta në Kosovë, rrëfimet e asaj kohe janë shumë të freskëta dhe mjaft emocionale.

I tillë është edhe rrëfimi i një nëne e cila kishte ikur nga vatra e luftës diku në Kosovë me fëmijët e saj, ndërsa për media rrëfen tmerrin që ka kaluar gjatë rrugës.

Ajo dëgjohet duke rrëfyer se si ushtria serbe i kanë larguar me dhunë nga shtëpitë ndërsa fëmijët ikanë torturuar.

Për më shumë shikoni rrëfimin e kësaj nënë i cili është mjaft emocionues.