Zbulo të panjohurën

Mbi 12 mijë raste aktive me koronavirus në Kosovë

Numri total i rasteve pozitive me COVID-19 në Kosovë është 82.185 raste nga 384.742 persona të dyshimtë në këtë virus dhe 1.760 raste të vdekjes.

Ndërkaq, numri i përgjithshëm i të shëruarve është 68 mijë e 83 raste.

12 mijë e 342 raste aktive me virusin korona janë aktualisht në vendin tonë.