Zbulo të panjohurën

Përfundon aksioni i Policisë, arrestohet kreu i AZhB-së dhe disa zyrtarë

Aksione të ngjashme Policia ka zhvilluar edhe në disa lokacione si në Istog dhe Lipjan, por që nuk janë dhënë detaje tjera nga zyrtarë e Policisë.