Në fotografinë e postuar nga Adelina Sejdiu, të shumta janë komentet e ndjekësve, kryesisht miqve të saj, të cilët e kanë uruar çiftin.

Madje në mesin e komentuesve janë edhe deputetja Blerta Deliu-Kodra e Ariana Musliu-Shoshi, raporton Express

Po ashtu, Sejdiu në profilin e saj në Instagram ka vendosur inicialet e ministrit, SS.

Ministri Selimi është ndarë nga gruaja dhe së fundmi ka qenë beqar.