Zbulo të panjohurën

Mozzik rrokulliset me motor në Brezovicë, kjo është gjendja e tij

Mozzik po qëndron në Brezovicë me miqtë e tij për disa ditë pushimi.

E si gjithnjë, kur disa djem bëhen bashkë aventurat e rrezikshme janë të dorës.

Reperi dhe miku i tij publikuan një video në një motor teksa po endeshin në natyrën e bukur të Brezovicës.

Mirëpo gjatë rrugës ka ndodhur një incident. Motori të cilin po ngiste reperi dhe miku i tij është rrokullisur.

Të dy nuk kanë marrë asnjë lëndim.