Zbulo te panjohurën

Goldi edhe në Qabe edhe me femna të zhveshura “Allah, Allah”

Kënga e re e Gold Ag  realizuar me një klip me femra të zhveshura, u kritikua fort kësaj radhe, sidomos nga gazetari Xhevdet Pozhari.

Pozhari ka hedhur akuza të rënda mbi këngëtarin duke ia përmendur edhe fenë islame.

Duke e quajtur “haxhi”, Pozhari thotë se Goldi e ka shndrruar fenë në biznes.

Ky është statusi i tij:

Nuk janë të paktë myslimanët të llojit të këtij “haxhisë”, Gold Ag. Ky është veç një prototip i atyre që fenë e kanë shndërruar në biznes.

Mushu gjynahe tan vitin, mandej nja një muaj “Allahu…Allahi”.

Lloji i këtyne mendojnë se mund t’i bëjnë dallavere edhe Zotit.

Dhe, të tillë ka shumë. Tepër! Në muzikë, politikë… kudo.

Nuk janë të paktë myslimanët të llojit të këtij "haxhisë", Gold Ag. Ky është veç një prototip i atyre që fenë e kanë…

Posted by Xhevdet Pozhari on Monday, July 8, 2019