Zbulo të panjohurën

Në mesin e pesë viktimave nga COVID-19 edhe një 30-vjeçar nga Obiliqi

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë regjistruar pesë raste të vdekjes nga COVID-19.

Në mesin e viktimave është edhe një 30-vjeçar nga Obiliqi.

“Brenda 24 orëve janë raportuar 5 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Deçan 1 rast (62 vjeç), Obiliq 1 rast (30 vjeç), Podujevë 1 rast (76 vjeç), Prishtinë 1 rast (82 vjeç) dhe Prizren 1 rast (77 vjeç)”, thuhet në njoftimin e IKSHP’së.