Zbulo të panjohurën

Në vlugun e pandemisë, qindra qytetarë ia mësyejnë Brezovicës

Qindra qytetarë e kanë vizituar sot qendrën turistike të Brezovicës. 

Anipse koronavirusi po vazhdon të përhapet, e shumë të tjerë po vdesin nga ky virus, qytetarëve nuk po ju intereson kjo gjë.

Ata sot ia kanë mësyer Brezovicës për të kaluar një vikend, e Policia e Kosovës dhe Inspektorati me marrë informatën janë nisur në drejtim të qendrës turistike.