Zbulo të panjohurën

Nëntë orë bastisje në shtëpinë e Krasniqit, vazhdon aksioni

Janë bërë nëntë orë që kur ka filluar bastisja në shtëpinë e ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Bastisja në shtëpinë e tij ka filluar qysh në 06:00 dhe po vazhdon ende.

Avokati i tij, Valon Hasani tashmë ka hyrë brenda shtëpisë së Krasniqit.

Ndërkaq, lidhur me bastisjet janë deklaruar gruaja e Krasniqit, Sevdije Krasniqi, Qeveria e Kosovës, Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nisma Socialdemokrate etj.

Një bastisje e tillë është quajtur e panevojshme dhe traumatike për familjen Krasniqi.