Zbulo të panjohurën

Nis procesi i rinumërimit të 12 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur procesi i rinumërimit të votave të 12 vendvotimeve.

KQZ mori vendim të enjten që kutitë nga këto vendvotime të shkojnë në rinumërim, për shkak se fletëvotimet që gjenden në to nuk kanë arritur me kohë, njofton KlanKosova.tv.