Zbulo të panjohurën

Nisi karrierën si këngëtar, sot ka profesion krejt tjetër dhe të gjithë e njihni (Video)

Kishte fituar çmimin e parë me këngën “Nëna ime” në festivalin “Akordet e Kosovës” në vitin 1972.

Ndoshta nuk e keni ditur por Avokati i njohur Arianit Koci, dikur ishte këngëtar po aq i suksesshëm sa është sot në profesionin që ushtron si Avokat, shkruan Magazina.al.

Ajo çka nuk dihet është se, Pse Araniti nuk e vazhdoj karrierën si këngëtar,  pasi edhe babai i tij Akil Koci është ndër kompozitorët më të njohur shqiptarë./Magazina.al/

VIDEO

https://video.gjirafa.com/kur-avokati-arianit-koci-ishte-kengetar-2