Zbulo të panjohurën

Një grua mbetet pa ndjenja në një qendër tregtare në Prishtinë (Video)

Një grua ka mbetur pa ndjenja në një qendër tregtare në Prishtinë.

Sipas lexuesve të Magazina.al, ngjarja ka ndodhur rreth orës 17:30 në “Interex” afër QKUK-së.

Nga pmjet shihen se ekipi i emergjencës ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe kanë ofruar ndihmën e parë për gruan.

Nuk dihet akoma cila është gjendja e gruas.