Zbulo të panjohurën

Një zonjuѕhë e vërtetë, vajza e Ramuѕh Нaradinaj ѕhkëlqen në mbrëmjen e minimaturëѕ (FOTO )

Vajza Anita dhe Ramush Haradinaj sapo ka mbushur 15 vjeç dhe ka mbaruar ciklin 9-vjeçar të shkollës.

Me këtë rast Anita ka shpërndarë disa foto të Hanës e cila duket se po shkëlqen në këtë ditë feste.
“Hane, nga këtu fillon rrugëtimi i jetes në 4 korsi! Shëndeti, fati, suksesi dhe dashuria! Uroj te ecësh drejt pa gabime dhe sigurtë!”, shkruan Anita.

Kujtojmë se Ramush Haradinaj është martuar me Anitën në vitin 2004 dhe bashkë kanë 3 fëmijë, Gjinin, Hanën dhe Trimin.