Zbulo të panjohurën

Nodhë edhe kjo: Nusja me vello del në shesh dhe feston pas fitores së LVV-së

Sonte në shumë qytete të Kosovës ka pasur festë pas rezultateve të para që nxerrin fituese të zgjedhjeve Lëvizjen Vetëvendosje.

Në festë është parë edhe një çift të cilët data më e rendesishme e tyre ka rastisur të jetë në ditën e zgjedhjeve.

Nusja me vello bashkë me dhëndërrin janë parë duke festuar bashkë me simpatizantët e Vetëvendosjes fitoren e kësaj partie.

Për më shumë shihni videon: