Zbulo të panjohurën

“Nuk dal më në TV”, Baton Haxhiu vë një bast të rrezikshëm

Gazetari Baton Haxhiu ka shprehur haptazi mbështetjen e tij ndaj Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama.

Mbrëmjen e djeshme ai deklaroi në një sondazh të bërë nga ana e tij se Rama do t’i fitojë zgjedhjet e 25 prill.

Por, panelistët dhe të ftuarit e tjerë e vunë në dyshim vërtetësinë e sondazhin të bërë nga Haxhiu.

Megjithatë, ai ka vënë bast se nëse Rama nuk del fitues, ashtu

“Nëse s’del sondazhi im që Rama fiton, unë s’dal në TV. Çështje e mbyllur”, tha Haxhiu.