Zbulo të panjohurën

Numërimi i votave të diasporës drejt fundit, Vetëvendosja merr shumicën e tyre

Mbi 47 mijë vota të diasporës janë numëruar deri në orën 16:00 në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, raporton Express.

Partia me më së shumti vota vazhdon të jetë Lëvizja Vetëvendosje. Deri tash kjo parti ka marrë 36 mijë e 696 vota.

Pas VV’së, renditet Partia Demokratike e Kosovës me 4 mijë e 341 vota dhe Lidhja Demokratike e Kosovës me 3 mijë e 742 vota.