Zbulo të panjohurën

Numërohen 550 mijë vota, ky është rezultati

 KQZ ka numëruar 550 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.18% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.63% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.44% të votave, shkruan Express.

Aktualisht AAK ka 7.49% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.71% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.