Zbulo të panjohurën

Numërohen 98.56% e votave, ndryshon rezultati

KQZ ka numëruar tashmë 98.56% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.21% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.33% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.17% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.43% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.