Zbulo të panjohurën

Polici e qëllon me armë një person në Graçanicë

Një person është plagosur me armë zjarri nga një zyrtar policor para pak çasteve në Graçanicë.

Personi i plagosur ishte së bashku me një person që ishte në kërkim dhe që është ndalur nga policët e Graçanicës.

 

 

IndeksOnline ka mësuar se polici e ka qëlluar me revolen e tij në shpatull personin që ishte së bashku me personin që ishte në kërkim nga policia