Zbulo të panjohurën

Policit nga Vushtrria ia vjedhin qenin e Policisë në oborr të shtëpisë

Një qen i policisë është vjedhur nga shtëpia e një zyrtari policor në Vushtrri.

Rasti është konfirmuar nga Avni Zahiti, zëdhënës i Policisë në rajonin e Mitrovicës së Jugut.

Për qenin që është vjedhur ditën e diel, Zahiti ka thënë se nuk kanë ende detaje të tjera dhe se rasti është duke u hetuar.

Ngjarja ka ndodhur në Vushtrri.