Zbulo të panjohurën

Pornhub publikon statistikat, zbulohet nga cila kategori “shashtrisen” kosovarët

Pornhub, ka sjellur tendencat, termat, kërkimet më të nxehta të vitit 2021 dhe një përmbledhje të gjithçkaje që ndodhi gjatë vitit.

Faqja më e ndjekur e pornografisë Pornhub ka publikuar statistikat edhe për vendin tonë.

Në Kosovë, pra kategoria më e kërkuar është ‘milf’, në Shqipëri kategoria më e popullarizuar është ‘lesbian’, në Mal të Zi, është kategoria ‘anal’, kurse në Maqedoninë e Veriut dhe Serbi kategoria më e ndjekur është ‘milf’.