Zbulo të panjohurën

Qytetari publikon video duke e bërë të pavlefshëm votën (Video)

Një qytetar ka bërë një veprim i cili mund të ndëshkohet sipas ligjit.

Në rrjetet sociale, ai ka publikuar video ku shihet duke prishur fletëvotimin, shkruan Magazina.al

Duket se ky i ri nuk ka qenë në dijeni se fotografimi/xhirimi i votës është i ndaluar me ligj dhe mund të ndëshkohet për këtë veprim.

Për më shumë shihni videon: