Zbulo të panjohurën

Rinia e Deçanit në përkrahje të Selim Selimit

Kandidati i AAK-së për deputet, Selim Selimi, ka qëndruar sot gjatë ditës në Decan. Bashkë edhe me Ramë Likajn dhe Arif Ahmetxhekaj, kanë takuar të rinjtë e qytetit të Deçanit me të cilën, sic ka thënë Selimi, biseduan për programin e fitores së AAK-së.

“Zëri i të rinjve duhet të jehojë!”, ka shkruar Selimi në facebook.

Ky është postimi i Selimit:

Zëri i të rinjve duhet të jehojë! Duke përkrahur idetë dhe energjinë e tyre e rrisim potencialin e Kosovës, andaj sot bashkë me Ramë Likaj #51 dhe Arif Ahmetxhekaj #52, takuam rininë e Deçanit më të cilët biseduam për programin e fitores dhe #RamushHaradinajPresident!
+2
Halil Matoshi, Ilir Baldedaj and 85 others
7 shares
Like

Comment
Share

Comments