Zbulo të panjohurën

Rrahje, fyrje dhe sharje, degjenerimi që ndodhë në “Big Brother Serbia”

Në televizionet e Serbisë mund të shihet një Big Brother totalisht i degjeneruar.

Big Brother Serbia, i njohur në versionin serb si “Zadruga”, duket se promovon dhunën  e degjenerimin, pasi rrahjet e fyrjet mes banorëve janë aq të shpeshta, sa që sigurimi është i detyruar të qendroj shpesh brenda shtëpisë, shkruan Magazina.al

Ditë më parë një çift janë rrahur mes vete, ndërsa është dashur të ndërhy sigurimi dhe pamjet e kësaj dhune kanë shkuar live, e duket se e gjithë kjo dhunë që ndodh vazhdimisht në këtë program që transmetohet 24 orë, është normale në Serbi. /Magazina.al/

VIDEO