Zbulo të panjohurën

Selimi i AAK-së: Vuajtjet e njerëzve tanë na obligojnë ta vendosim drejtësinë në vend

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Selim Selimi, thotë se gjatë mandatit të tij i është kushtuar rëndësi familjeve të të pagjeturve dhe viktimave të luftës.

Sipas tij, e vërteta e Kosovës duhet t’i bëjë jehonë në botë të drejtës.

Selimi përmes një video-mesazhi publikuar në Facebook, shkruan se “Vuajtjet e njerëzve tanë na obligojnë ta vendosim drejtësinë në vend – Drejtësi si satisfaksion për viktimat dhe thirrje për brezat, që të mos harrojnë!”.

Shkrimi dhe video e plotë: