Zbulo të panjohurën

Selimi: Me Haradinajn kryeministër, pronësia e Trepçës iu kthye Kosovës

Ministri në detyrë i drejtësisë, Selim Selimi  ka vizituar sot qytetin e Mitrovicës.

Selimi me këtë rast ka vlerësuar se Mitrovica ishte dhe është fyqi e zhvillimit të Kosovës.

Ai ka kujtuar se në kohën kur Haradinaj ishte kryeministër gjiganti i këtij qyteti “Trepça”, iu kthye Kosovës, duke shtuar se me Haradinajn si president do të garantohet liri e levizjës dhe sundim të ligjit për të gjithë./Magazina.al

Shkrimi i plotë i Selimit:

Me Ramush Haradinaj si Kryeministër sovraniteti ynë u shtri përtej kufijve ndarës, që dikush tentoi t’i vendoste. Pronësia e Trepçës iu kthye Kosovës, e cila ishte dhe do të jetë përjetësisht pronë e patjetërsueshme e qytetarëve të Kosovës. Tani me Ramushin President do të garantojmë liri lëvizjeje për të gjithë e sundim të ligjit mbi të gjithë. Mitrovica ishte fuqia jonë zhvillimore dje, e sot #ForcaeKosovës do t’i hap shtegun asaj.

💯arsye për të votuar✅
#AAK
#SelimSelimi100 ✔