Zbulo të panjohurën

Selimi: Vota për AAK-në dhe Ramushin ofron siguri për Kosovën

Selim Selimi, kandidat i AAK-së, për deputet ka thënë sot se me Ramush Haradinajn, president Kosova është e sigurtë.

Ai po ashtu tha se me votën për Aleancën i jepet fund përpjekjeve për një pushtet apsolut.

“Vetëm vota për Aleancën dhe zgjedhja e Ramush Haradinajt President, është garancë e sigurimit të ekuilibrit të pushteteve në Kosovë dhe do t’i japë fund thirrjeve autoritare për pushtet absolut!”, ka shkruar Selimi në Facebook.