Zbulo të panjohurën

Shala i befasuar nga mbështetja në Mitrovicë

Ferat Shala, ka munguar në tubimin elektoral në Mitrovicë, por jo edhe përkrahja për të.

Në fushatën që PDK-ja, ka organizuar në Mitrovicë, aty është përmendur emri i Ferat Shalës dhe nuk ka munguar as fotografitë dhe numri rendor në listën e PDK-së.

“Mitrovica as sonte nuk më paska harruar.

Mitrovica, si gjithmonë, edhe sonte më paska mbështetur”, ka shkruar Shala.

 

Postimi i plotë i Shalës:

Mitrovica as sonte nuk më paska harruar.
Mitrovica, si gjithmonë, edhe sonte më paska mbështetur.
Në sytë e mitrovicasve sonte po e shoh fitoren.
Në pamundësi për të qenë me ta, zemra ime sonte rrah bashkë me ovacionet e demokratëve mitrovicas.
Mitrovicës sonte po i mungon edhe Kadri Veseli, por mungesën e tij më së miri po e plotëson fryma e fitores e partisë së tij:
Partisë Demokratike të Kosovës.
Faleminderit shumë, Mitrovicë heroike!