Zbulo të panjohurën

Shala pubikon pamje të rralla nga lufta: UÇK-në e kemi amanet nga dëshmorët

Kandidati për deputet i PDK-së, ka publikuar materiale nga koha e luftës ku shihet bashkë me Thaçin dhe Veselin.

Në një postim që ka bërë Ferat Shala, ka thënë se ai gjithmonë do të jetë në anën e UÇK-së.

“Unë çdo herë do të jem në anën e UÇK-së, sepse UÇK-ja është amaneti më i madh që na lanë dëshmorët”, ka thënë Shala.