Zbulo të panjohurën

Shala: Qytetarët po i përgjigjen fuqishëm thirrjes për ta mbështetur PDK-në

Ferat Shala ka mbyllur ditën e premte me takime të shumta në disa fshatra të Drenasit. Në një postim në Facebook, kandidati i PDK-së për deputet ka thënë se qytetarët po i përgjigjen fuqishmen thirrjes së PDK-së për ta ndryshuar kursin, siç ka thënë ai, të qeverisjes së keqe Kurti&Hoti.

“Qytetarët po i përgjigjen fuqishmen thirrjes së PDK-së për ta ndryshuar kursin keqqeverisjes Kurti&Hoti dhe për t’i dhënë vendit tonë drejtim të ri zhvillimi”, ka shkruar Shala.

Postimi i Shalës:

Pritje dhe përkrahje madhështore për Partinë Demokratike të Kosovës në Zabel të Ulët dhe në dy Koroticat-e Epërme dhe e Ulët.
Qyetarët po i përgjigjen fuqishën thirrjes së PDK-së për ta ndryshuar kursin keqqeverisës Kurti&Hoti dhe për t’i dhënë vendit tonë drejtim të ri zhvillimi.
Kosova evroperëndimore bëhet më PDK-në dhe me programin qeverisës #Rimëkëmbje.