Zbulo të panjohurën

Shala takon banorët e Zabelit dhe Poterkut, u prezanton planin e Rimekëmbjes

Ferat Shala ka qëndruar sot edhe në fshtarat Zabel i Ultë dhe Paterk të Drenasit. Në këto takime të ndara Shala, ka prezantuar para elektoratit programin e Rimëkëmbjes.

“Sonte në Zabel të Epërm dhe Poterk dhamë një mesazh se vota për programin #Rimëkëmbje është garancë për një Kosovë më të fortë dhe më të zhvilluar, për një Kosovë të integruar në mekanizmat europerëndimorë”, ka thënë Shala .

Postimi i Shalës:

Pritje madhështore dhe e pëzemërt për Partinë Demokratike të Kosovës dhe për programin #Rimëkëmbje në Zabel të Epërm dhe Paterk.
Qytetarët e Zabelit të Epërm dhe të Poterkut janë të bindur në fitoren e thellë dhe të padiskutueshme të partisë së çlirimtarëve dhe shtetndërtuesve, sepse vetëm çlirimtarët dhe shtetndërtuesit qëndruan gjithmonë afër halleve dhe sfidave të qytetarëve.
Sonte në Zabel të Epërm dhe Poterk dhamë një mesazh se vota për programin #Rimëkëmbje është garancë për një Kosovë më të fortë dhe më të zhvilluar, për një Kosovë të integruar në mekanizmat europerëndimorë.