Zbulo të panjohurën

Shala tregon punën si ish-ministër i MHP-së, një nga arsyet për ta votuar

Kandidati për deputet nga PDK-ja, Ferat Shala ka publikuar një video me atë së cilës tregon për punën që ka bërë në kohën ku ka qenë ministër i Planifikimi Hapësinor.

Në këtë video tregohet se ai si ministër kishte ndarë rreth 4 milionë euro për projektet në fushën e ujërave dhe 10 marrëveshje bashkëpunimi.