Zbulo të panjohurën

Shoqëria e Albert Krasniqit i vendosin këtë baner pranë varrit

Ditën e djeshme në Prishtinë ka mbetur i vrarë Albert Krasniqi. Në varrimin kanë marrë pjesë qindra njerëz, familjarë, miq e bashkëpunëtorë të të ndjerit.

Miqtë e tij kanë vendosur një fotografi të madhe në varrezat e kryeqytetit, në të cilën shkruan, dheu qoftë i lehtë për ty shoku jonë.

Krasniqi ishte dhe një mik i afërt i estradës shqiptare disa prej tyre kishte edhe nën menaxhim.

Gjatë varrimit u panë shumë figura publike, ndër tjerë ishte edhe ish-bashkëshortja e tij për të cilën mediat raportuan që i ndjeri kishte ushtruar dhunë në të.