Zbulo të panjohurën

Skandal në ‘Përputhën’, zbulohen fotot nudo të Melisës duke masturbuar

Duket se këto ditë paskan qenë ditë tersi për protagonistët e ‘Përputhën’, ose ndoshta është thjeshtë një ditë zbulimesh.

Melisa, doktoresha balerinë që trazoi ujrat në studio qenka një personazh komplet pa censurë.

Ajo shpeshherë ka bërë kërcime seksi në studio por s’është vetëm kaq.

Në rrjet po qarkullon një foto nudo e Melisës e cila duket se është duke u mastrubuar. Ajo është në vaskë dhe në një moment shumë të sikletshëm.

Apo ndoshta Melisa po bën balet? Në fakt jo, nga foto duket qartë se çfarë është duke bërë, se për kë e ka bërë dhe kush është i zoti i kësaj foto kjo mbetet për t’u parë. Ose thjesht Melisa e rritur me idhull Kim Kardashian mendoi të provojë të kap kulmin e famës me foto nudo! /Express/