Zbulo të panjohurën

Sondazhi i T7: Vetëvendosje fiton 50.83 %, PDK 16.94 % dhe LDK 15.97 %

Televizioni T7 ka publikuar një matje të re opinionit publik e cila e nxjerr fituese Lëvizjen Vetëvendosje me 50. 83 për qind.

Në këtë sondazh, prin bindshëm Lëvizja Vetëvendosje me pak mbi 50% të votave. E pasuar nga PDK-ja dhe LDK-ja.

Rezultatin e sondazhit e gjeni më poshtë.

VV: 50.83%

PDK: 16.94%

LDK: 15.97%

AAK: 6.98%

Nisma: 2.95%

Kompania e kontraktuar ka kryer sondazhe në 11 qytete në Kosovë, derisa në vendet rurale ende po punohet.

Qytetet ku janë anketuar qytetarët janë: Prishtina, Prizreni, Mitrovica, Ferizaj, Istogu, Skenderaj, Peja Gjakova, Podujeva, Gjilani dehe Deçani.