Zbulo të panjohurën

Svarqa: Fitorja e LDK-së, po duket në horizont

Kandidati për deputet nga radhët e LDK-së, Muharrem Svarqa ka thënë sot se fitorja e partisë së tij është e pakontestueshme.

“Sa më e afërt dita e zgjedhjeve aq më shumë po duket në horizont fitorja jonë e pakontestueshme”, ka shkruar Svarqa.

Ky është postimi i Svarqes:

Sa më e afërt dita e zgjedhjeve aq më shumë po duket në horizont fitorja jonë e pakontestueshme.

Në nëndegën e VI të qytetit si dhe në fshatin Rakaj u ndjeva si në shtëpinë time, si në një familje ku ka diskutime e propozime të rëndësishme.

Shpalosja e programit tonë është vetëm fillimi i aktiviteteve sepse në Qeveri LDK vërtetë do të jetë shtëpia juaj.

Vota për LDK- në nuk është votë e humbur asnjëherë sepse ajo ruan shtetsinë , progresin dhe ndërton të ardhmen tuaj më të mirë.

#LidhjaDemokratikeeKosoves132

#MuharremSvarqa28