Zbulo të panjohurën

Të përfshirë në aktivitete kriminale të kontrabandës me mallra, këta janë 10 personat që po kërkohen nga policia

Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim edhe 10 persona që dyshohet të jenë të përfshirë për kontrabandim të mallrave.

Shpallja e tyre në kërkim vjen pas aksionit që u zhvillua në katër rajone të vendit, përfshirë edhe veriun.

Personat të cilët janë shpallur në kërkim janë:

1. Besim Zeqiri i lindur me 01.07.1985, fshati Kaqandolle-Mitrovicë

2. Halil Sylejmani i lindur me 03.08.1965, Kqiq – Mitrovicë

3. Festim Sylejmani i lindur me 14.02.1992, Kqiq – Mitrovicë

4. Fitim Latifi i lindur me 05.04.1992, Kushtovë – Mitrovicë

5. Milan Radisavljevic i lindur me 10.12.1972 – Zubin Potok

6. Ilija (Vitomir) Vicentijevic dl.07.03.1969 në Mitrovicë e Veriut.

7. Vehbi (Kadri)Hyseni dl.08.03.1978, lagjja Shipol Mitrovicë.

8. Muhamet (Kadri) Hyseni dl. 25.02.1981, lagjja Shipol Mitrovicë.

9. Muhamet (Sefedin) Vallqi dl.18.02.1994, lagjja Vaganicë Mitrovicë.

10. Agron (Zenel) Novaj dl. 20.05.1982, në Pejë.

“Policia e Kosovës, fton të gjithë qytetarët që të mos bien pre e asnjë provokimi të mundshëm dhe njëkohësisht kërkon bashkëpunim në ofrimin e informacioneve me qëllim arrestimin e personave të dyshuar dhe sjelljes së tyre pranë organeve të drejtësisë.

Numrat kontaktues: 192, 038 550 999 ose pa pagesë në 0800 19999, të gjitha informacionet do të trajtohen në mënyrë konfidenciale”, thuhet në njoftimin e Policisë.