Zbulo të panjohurën

Të rinjt nga Kosova rrezikojnë duke bërë shqiponjën në mes të Beogradit (Video)

Disa të rinjë nga Kosova këto ditë kanë vizituar kryeqytetin e Serbisë.

Ata përveç se janë shëtit lirshëm në Beograd, kanë bërë edhe një gjest që mund t’ia rrezikonte jetën.

Të kanë bërë xhiruar veten derisa në mes të Beogradit kanë bërë simbolin e shqiponjës, e që për serbët ky shihet si provokim. Duket se ky gjest i tyre nuk është vërejtur nga askush atje, veç se video tash është shprendarë në rrjetet sociale dhe po shihet nga mijëra njerëz.

Më poshtë mund të shihni pamjet. /Magazina.al

VIDEO

https://video.gjirafa.com/snaptik-6947732198334287109-tiktok-mp4