Zbulo të panjohurën

Tea tregon gjysmën e gjoksit në bikine

Pasi u bë e njohur nga Përputhen, Tea Trifoni nuk po i ndal provokimet nëpër rrjetet sociale

Ajo ishte paksa në peshë por tani duket se ka kthyer peshën e duhur dhe ka filluar fotot në bikine.

Këtë ajo e ka bërë sot duke postuar një foto në bikine derisa shfaq pothuajse gjysmën e gjoksit të saj.

Përpos kësaj më herë Tea kishte bërë edhe disa foto tjera artistike të cilat i kishte postuar në Instagram.